SEARCH
REGION: NORWAY
EN
NO
INDUSTRIELL TEKNOLOGI

REDUSERE PRODUKSJONSKOSTNADENE PERMANENT

Hva om du kunne fått avkastning allerede fra første produserte enhet? Eller raskt kunne tilpasset produksjonen etter etterspørselen på markedet? Industrikonsulentene våre hjelper deg med å redusere kostnader i hele produksjonsanleggets og utstyrets levetid. Uansett om det dreier seg om komplekse monteringslinjer, CNC-freser eller arbeidstøy, samler vi alt i én og samme avtale.

ADMINISTRASJON FOR GLOBALE INDUSTRIVIRKSOMHETER

Vi tilbyr skreddersydde tjenester knyttet til finansiering og håndtering av teknisk utstyr i hele dets levetid. Vi analyserer bedriftens produksjonsprosesser, identifiserer potensielle sparetiltak og digitaliserer administrasjonen, alt med mål om å redusere kostnadene for bedriften.
Tjenestene våre gir full oversikt over produksjonsanleggenes kostnadsstruktur, inkludert kostnader for service, vedlikehold og reservedeler samt den totale avkastningen på den tekniske investeringen. Du beholder kontrollen og kan fritt velge og kombinere utstyr fra ulike leverandører. I mange tilfeller kan vi redusere kostnadene med opptil 15 prosent, noe som er grunnen til at ledende globale produksjonsvirksomheter, blant annet innen bilindustrien, har valgt å samarbeide med oss. 

Fleksibel finansiering

CHG-MERIDIANs finansieringstjenester tilbyr et helt nytt fleksibilitetsnivå. De lange ledetidene mellom bestilling til produksjonsstart, med høye startkostnader og ingen inntekter, for eksempel i bilindustrien, er et velkjent problem som er en høy belastning for likviditeten. Vi tilbyr fleksible finansieringsløsninger som hjelper deg gjennom denne perioden, som for eksempel pay-per-part, som innebærer at du ikke betaler før bedriften begynner å generere inntekter. Eller med andre ord: Bedriften får avkastning fra første produserte enhet. 

Gjennom denne og lignende finansieringsløsninger sørger vi for en konstant positiv kontantstrøm, også i forbindelse med større investeringer i produksjonsutstyr eller om produksjonshastigheten må tilpasses raske svingninger i etterspørselen. 

INCREASE FLEXIBILITY, REDUCE OVERALL COSTS

Interview with Florian Orth, lifecycle expert at CHG-MERIDIAN. 

les hele teksten 

DIGITALISERTE PROSESSER

En betydelig del av merverdien vi skaper for kundene våre er takket være vår ekspertise innen digitaliserte prosesser. Vi kan for eksempel hjelpe deg med å optimere håndteringen av avtaler slik at du raskt og trygt kan dele informasjon og signere avtaler digitalt. Med administrasjonssystemet TESMA® får du full oversikt over all teknisk og økonomisk informasjon i sanntid. 

Én leasingavtale for alt teknisk utstyr i alle land

robotic arm picking up vials and transporting them to another production line

Automatiserte produksjonsanlegg er svært kompliserte og består vanligvis av en rekke ulike maskiner og utstyr, fra laserskjærere og sveisemaskiner til roboter, autonome kjøretøy og andre transportsystemer. Og dersom bedriften har anlegg i flere land, kan den tekniske administrasjonen fort bli overveldende.

Vår fleksible rammeavtale reduserer kompleksiteten og forenkler budsjettprosessen betydelig. Vi samler alle avtaler for det tekniske utstyret, fra CNC-maskiner i fabrikkhallen til kaffemaskinen i pauserommet, i én og samme leasingavtale.

Uansett om virksomheten er global eller om du har planer om å ekspandere internasjonalt, tilpasser vi avtalen etter dine behov. Med et nettverk av lokale kontorer i 27 land er vi alltid lett tilgjengelig til å hjelpe deg. 

LES MER

For mer informasjon om de kundetilpassede tjenestene våre, klikk her.
INDUSTRIELL TEKNOLOGI

FLEKSIBEL FINANSIERING AV TEKNISKE INVESTERINGER I INDUSTRIEN

De kundetilpassede tjenestene våre omfatter alle aspekter i produksjonen, fra produksjonsanlegg og -utstyr, til lagersystem, lagertrucker, roboter og automasjon. Vi støtter kunder hele veien, fra innkjøp og drift til remarketing, og tilbyr fordeler som reduserte kostnader og økt fleksibilitet.

Ler mer 
INDUSTRIELL TEKNOLOGI

Flåtestyring

Er kostnadene for lagertrucker for høye? Brukes det unødvendig mye ressurser på administrasjon? Ønsker du en bedre oversikt over bedriftens maskinpark i ulike land?

Ler mer 
INDUSTRIELL TEKNOLOGI

LAGER OG LOGISTIKK

Trenger bedriftens logistikkvirksomhet å effektiviseres? Eller må kostnadene i høyere grad tilpasses ressursbruken?

Les mer