SEARCH
REGION: NORWAY
EN
NO
Kundeoppdrag: IT-utstyr

Arbeid digitalt: det nyeste IT-utstyret – finansiert på en smart og bærekraftig måte

Digitalisering fremmer effektivitet og innovasjon, og IT-utstyret er avgjørende. For å ligge et skritt foran og realisere virksomhetens potensial må du holde tritt med utviklingen.

Strategien vår er enkel: bruke, ikke eie. Vi sørger for at virksomhetens IT-utstyr er egnet til å oppnå forretningsmålene, slik at du sparer penger over tid. Vi har et skreddersydd brukskonsept som holder teknologien oppdatert og samtidig reduserer de totale eierkostnadene.

Vi er en teknologi- og finansieringspartner som kan utvikle et skreddersydd konsept i samarbeid med deg, uavhengig av produsenter og banker. Fra anskaffelse av utstyr til utløpet av produktlevetiden tilbyr vi teknisk og kommersiell ekspertise som gir deg optimale økonomiske resultater og en operasjonell effektivitet som støtter bærekraftsmålene.

Vi hjelper deg med å realisere potensialet og utnytte alle muligheter.

Se kundeoppdragene våre innenfor IT

Kundene våre står overfor svært ulike utfordringer og trenger hver sin skreddersydde strategi. Vi har skaffet oss en inngående forståelse av kundenes mål og utfordringene de ofte møter. Slik har vi identifisert de viktige problemstillingene som kundeoppdragene våre bygger på. Ta en titt på disse oppdragene for å se om de dekker virksomhetens behov.

Få mer ut av budsjettet når du oppgraderer IT-parken

Unngå høye forhåndskostnader og få bedre likviditet og forutsigbare kontantstrømmer

Les mer
Optimalisert IT-drift: Frigjør tid til kjerneoppgavene

Avlast IT-avdelingen og hold teknologien oppdatert

Les mer
Få kontroll på IT-ressursene over landegrenser

Effektiv IT-anskaffelse og forvaltning av anlegg og verdier i internasjonal skala

Les mer
Bærekraft som en del av IT-strategien

Vi gjør IT mer bærekraftig, bidrar til den sirkulære økonomien og reduserer virksomhetens CO2-avtrykk.

Les mer
– CHG-MERIDIAN er det riktige valget for oss, siden de kan garantere et nivå av fleksibilitet som ingen av de andre konkurrentene kunne tilby. Valget var derfor ikke bare basert på økonomisk levedyktighet – selv om det var en relevant faktor – men også på kommersiell åpenhet.
MARCO RUFFINONI, CIO PENNY ITALIA

Tilleggstjenester

Se flere alternativer for en tilpasset løsning
TESMA

DEN ENKLE MÅTEN Å BRUKE TEKNOLOGI PÅ

Ved hjelp av vår ekspertise innen teknologilivssykluser håndterer vi alt slags utstyr, fra smarttelefoner og bærbare datamaskiner til helseteknologi og gaffeltrucker. tesma er plattformen der vi implementerer våre tilpassede forretningskonsepter, noe som holder kostnader og administrativt arbeid på et minimum. Og ikke minst blir arbeidet mer fornøyelig, da mange prosesser er enkle, papirløse og praktiske.

Les mer 
AUTOMATISERT SLETTING

ERASURE®: SERTIFISERT SLETTING AV DATA

Hvordan vi sletter dataene dine, kommer an på hvilken sikkerhetsgrad som kreves. Her er det mange individuelle faktorer som spiller inn, og vi tilpasser metoden etter dine enheter, data og sikkerhetskrav – samtidig som vi fokuserer på å beholde høyest mulig restverdi for utstyret ditt.

Les mer 
TEKNOLOGISENTER

Remarketing

Med mer enn 20 års erfaring fra våre teknologisentre og over 697.000 enheter som behandlet 2019, er vi din ideelle partner for retur av data, sikker sletting, gjenbruk og videresalg.

Les mer 
devicenow

Enhet som en tjeneste: fleksibel utleie av IT-utstyr

Bedrifter står overfor overbelastede IT-systemer, stadig kortere innovasjonssykluser og en økende appetitt på digitale arbeidsplasser og har behov for en enkel, fleksibel løsning for internasjonale IT-anskaffelser. Den løsningen er devicenow, vår enhet-som-en-tjeneste-modell.

Les mer 

Ta kontakt med oss

Vil du ha et gratis og uforpliktende råd? Ta kontakt med oss for å høre mer om hvordan du kan dra nytte av vår ekspertise.

Kontakt oss

Vi er alltid klare til høre hva du har på hjertet: Du kan bare ringe eller sende en e-post.
Kontakt oss