SEARCH
REGION: NORWAY
EN
NO
Remote working

MINDSET -FAKTOREN

Remote working

MINDSET -FAKTOREN

Det er et økende press for å rulle ut digitale arbeidsplasser. Teknologiene og prosessene som brukes er ofte toppmoderne, men ytelsen og medarbeidernes produktivitet henger fortsatt etter. På dette tidspunktet blir det klart hvor viktig det er å få de ansatte med på en digital arbeidskultur.
Karbonnøytral leasing

KARBONNØYTRAL MED CARBONZER0

Bærekraft har blitt en avgjørende markedsfaktor. Med carbonZER0 kan du nå sørge for at både produksjonen, transporten, bruksfasen og slutten av livssyklusen til IT-utstyret du har finansiert gjennom CHG-MERIDIAN er karbonnøytral.
The view from CIOs

Remote working is the new normal

Many IT departments were caught out in mid-March, when entire workforces suddenly needed to start working from home. Since then, it has become clear that this is not a temporary switch, but the start of a longer journey – including in terms of technology.

Enkel administrering av enheter

Med stasjonære PC-er, laptoper, nettbrett og et mylder av ulike behov og innstillinger kan det være utfordrende å holde styr på alt av utstyr og enheter. Vi hjelper deg med å holde oversikten, så du hele tiden vet hvem som har hva og hva som snart bør skiftes ut.

Sirkulær økonomi og IT i praksis – trygt, oversiktlig og lønnsomt 

Enten du trenger nytt datautstyr på kontoret, mobile enheter til de ansatte, spesialtilpasset programvare eller sikker sletting av data, har vi smarte løsninger som kan hjelpe deg. Når du inngår en avtale med oss, dekker vi hele livssyklusen til IT-utstyret ditt – alt du trenger å konsentrere deg om er å bruke det.

  1. Vi installerer og klargjør utstyret før levering, så du kan begynne å bruke det med én gang. 
  2. Service- og supportavtalen vår sikrer minimalt med nedetid. 
  3. Når avtalen din utløper, henter vi utstyret og tar det med til teknologisenteret vårt, så du er garantert trygg avhending med sikker datasletting og miljøvennlig håndtering.
  4. Ved hjelp av administrasjonssystemet vårt, TESMA®, har du full kontroll og oversikt over alle enheter, kostnader og hvor utstyret befinner seg i livssyklusen.

 

Alt dette er inkludert i den faste månedsprisen du betaler per bruker – og vi skreddersyr gjerne løsningene etter dine behov. 

klimaneutrales IT Leasing - carbonZER0
Carbon-neutral IT

Bærekraft har blitt en differensierende faktor i markedet. Takket være carbonZER0 kan produksjons-, transport-, bruksfasen og slutten av levetiden på de CHG-MERIDIAN-finansierte IT-eiendelene nå være karbonnøytrale

Les mer 

VÅRE LØSNINGER

Vi hjelper deg med å få mest mulig ut av IT-investeringene dine.

DIGITAL ARBEIDSPLASS KALLER FOR EN INTEGRERT TILGANG

Den digitale arbeidsplassen gir vesentlig mer frihet og tilfredshet for ansatte: de er mindre begrenset når det gjelder når og hvor de jobber, og er ikke lenger knyttet til permanent installerte enheter, for eksempel stasjonære arbeidsstasjoner. I stedet har de alltid tilgang til den nyeste teknologien, som er skreddersydd for deres individuelle behov. CHG-MERIDIAN viser deg hvordan dette kan fungere.

Effektiv mobiladministrasjon

Som kunde hos oss får du ikke bare en mer lønnsom mobilavtale – vi hjelper deg i tillegg med alt du trenger underveis, fra innkjøp og klargjøring til utfasing av gamle enheter, og sørger for at du får en enklere jobb med å administrere de ansattes mobiler og nettbrett.

VI HAR SAMLET ALT DU TRENGER I ÉN AVTALE

For å gjøre det enklest mulig for deg, har vi samlet teknologi og tjenester i én avtale. Med «device as a service» trenger du ikke å tenke på noe annet enn å velge ut det utstyret som passer best for deg – og så tar vi oss av alle de andre stadiene i prosessen.