SEARCH
REGION: NORWAY
EN
NO
Optimalisering av sykehusbudsjett

Medisinsk teknologi: fra økonomisk byrde til effektiviseringsdriver

Med oversiktlig administrasjon av utstyr og en innovativ finansieringsløsning kan du redusere kostnadene, forbedre pasientflyten og administrere kontantstrømmen mer effektivt.

Hvordan styrke et sykehus: Maksimerer effektiviteten og reduser budsjettet gjennom strategisk administrasjon av utstyr

Etter hvert som kostnadene stiger og konkurransen tiltar, opplever leverandører av helsetjenester et økende press for å administrere budsjettene sine effektivt. Det betyr at de må få mest mulig ut av de økonomiske ressursene, og samtidig levere best mulig pleie. CHG-MERIDIAN ser på det teknologiske utstyret som en verdifull ressurs. Med effektiv administrasjonen og håndtering av det teknologiske utstyret og skreddersydde finansieringsløsninger kan vi hjelpe deg med å optimalisere utstyrsparken, forbedre effektiviteten og avlaste budsjettet. Slik sørger vi for at hver krone du bruker, bidrar til bedre resultater for pasientene.

Budsjettoptimalisering med smart finansiering

Moderne medisinsk teknologi som mobile ultralydenheter, pasientmonitorer og infusjonspumper styrker sykehusdriften betydelig og forbedrer resultatene for pasientene. Det er imidlertid vesentlige kostnader forbundet med dette utstyret – ikke bare ved anskaffelse, men gjennom hele levetiden. Er du sikker på at du utnytter ressursene effektivt? Ved hjelp av avanserte analyser får vi oversikt over kostnadene og identifiserer mulige besparelser. Vi bruker dette som grunnlag for et finansieringskonsept som lar deg administrere og optimalisere budsjettet strategisk. Øk effektiviteten med CHG-MERIDIAN.

Dette kan CHG-MERIDIAN gi deg:

BUDSJETTBESPARELSER

Effektiviser bruken av utstyret gjennom administrasjon av utstyrsparken, investeringer med lavere budsjettutgifter og anskaffelser med lavere årlig kontantstrømbelastning. Det gjør at midlene kan brukes strategisk, for eksempel til hasteinnkjøp og økonomisk handlingsrom til ikke-planlagte nød- og erstatningskjøp.

KOSTNADSOVERSIKT

CHG-MERIDIAN utfører en detaljert analyse av utstyrsparken med målrettet identifisering og optimalisering av kostnadsfaktorene.

ØKT EFFEKTIVITET

Vi identifiserer flaskehalser i bruken av utstyr, optimaliserer utnyttelsen av utstyret og reduserer ventetidene for pasientene. Dette gir bedre resultater for både klinikken og pasientene.

RASKERE OG ENKLERE PROSESSER

Mer strømlinjeformede anskaffelsesprosesser og enkel overgang til den nyeste teknologien gir bedre resultater for pasientene og tilfredse medarbeidere.

FRAMTIDSRETTET PLANLEGGING

Tidlig respons på teknologiske fremskritt og nye krav i helsesektoren. Fleksibilitet gjennom kortere vilkår og fritt valg av påfølgende alternativer.

La oss snakke om tallene

DATAINNBRUDD

52 M

I 2022 påvirket datainnbrudd i helsevesenet 52 millioner mennesker bare i USA.

i livssykluskostnader

$ 93 milliarder

Sykehus bruker rundt tusen milliarder kroner årlig på livssykluskostnadene til sykehusutstyr.

Betydelig investering

5 ,31 %

Dette er teknologiinvesteringen i en gjennomsnittlig virksomhet i helsesektoren i 2022, som prosentandel av inntektene.

Suksesshistorier

Se hva vi gjør for Marienhospital Stuttgart i Tyskland

En oppdatering av ultralydutstyret forbedret opplevelsen for både leger og pasienter.

LES MER
– CHG-MERIDIAN var den eneste leverandøren i markedet som tilbød oss en finansieringsløsning basert på totalkostnad inkludert service og vedlikehold. De faste månedlige betalingene gir oss den sikkerheten i den økonomiske planleggingen som vi trenger for å investere i toppmoderne medisinsk teknologi for best mulig pasientbehandling, selv under utfordrende forhold.
Thomas Willms, Head of Purchasing and Central Supply Department, Aschaffenburg-Alzenau Hospital
100 % oversikt gjør det mulig å ta bedre beslutninger

tesma

TESMA-plattformen integrerer kommersiell og teknisk data sømløst, enten du skal administrere utstyr på tvers av flere avdelinger, spore betalingsstrømmer, optimalisere utnyttelsen av utstyr eller tilpasse virksomheten etter nye krav. Informasjon i sanntid og full oversikt gjennom hele livssyklusen til utstyret gir fleksibel administrasjon, presis økonomistyring og forenklet rapportering. TESMA strømlinjeformer hver enkelt fase, fra innledende planlegging og utrulling til innsamling av utstyr og sletting av data.
Mer om TESMA

Se flere kundeoppdrag

Kundene våre står overfor svært ulike utfordringer. Likevel kan vi identifisere vanlige problemstillinger som gjelder mange kunder, og har samlet disse i en overordnet beskrivelse. Kanskje du vil finne din egen virksomhetens ønsker og behov der?

SKAP MENNESKELIG OG HELHETLIG HELSEPLEIE

Når du samarbeider med CHG-MERIDIAN, er ikke budsjettbegrensninger lenger noen hindring for å investere i moderne medisinsk teknologi til sykehuset eller klinikken.

LES MER 

BÆREKRAFT SOM EN DEL AV IT-STRATEGIEN

Klimaendringer, miljøhensyn og ressursknapphet er viktige problemstillinger i en verden i endring. Vi har et felles ansvar for å arbeide for bærekraft. Se hvordan virksomhetens IT-strategi kan bidra.

LES MER 

FÅ KONTROLL PÅ IT-RESSURSENE OVER LANDEGRENSENE

Hvordan kan du på en enkel måte holde oversikten over IT-ressursene og strømlinjeforme anskaffelsesprosessene for å oppnå fleksibilitet og full kontroll? Ved å samarbeide med oss.

LES MER 

Ta kontakt med oss

Vil du ha et gratis og uforpliktende råd? Ta kontakt med oss for å høre mer om hvordan du kan dra nytte av vår ekspertise.

Kontakt oss

Vi er alltid klare til høre hva du har på hjertet: Du kan bare ringe eller sende en e-post.
Kontakt oss