SEARCH
REGION: NORWAY
EN
NO
INDUSTRIELL TEKNOLOGI

FLEKSIBEL FINANSIERING AV TEKNISKE INVESTERINGER I INDUSTRIEN

Vi er et industri- og finansieringsselskap som tilbyr leasingtjenester i forbindelse med tekniske investeringer i industrien. De kundetilpassede tjenestene våre omfatter alle aspekter i produksjonen, fra produksjonsanlegg og -utstyr, til lagersystem, lagertrucker, roboter og automasjon. Vi støtter kunder hele veien, fra innkjøp og drift til remarketing, og tilbyr fordeler som reduserte kostnader og økt fleksibilitet.

Flåtestyring

Er kostnadene for lagertrucker for høye? Brukes det unødvendig mye ressurser på administrasjon? Ønsker du en bedre oversikt over bedriftens maskinpark i ulike land?

Les mer 
PRODUKSJONSUTSTYR OG MASKINER

Hva om du kunne fått avkastning allerede fra første produserte enhet? Eller raskt kunne tilpasset produksjonen etter etterspørselen på markedet? 

Les mer 
LAGER OG LOGISTIKK

Trenger bedriftens logistikkvirksomhet å effektiviseres? Eller må kostnadene i høyere grad tilpasses ressursbruken? 

Les mer 

VI SKAPER MERVERDI

Tilpasset forretningskonsept

Vi tilbyr tekniske løsninger som er skreddersydd kundens behov og gir støtte gjennom hele utstyrets levetid, uten at kunden behøver å binde seg til en spesifikk produsent eller bank.

  • Det første trinnet er konseptutvikling, potensialanalyse og innkjøp.
    Hvor er det muligheter for besparelser?
    Hvilke leverandører kan det egne seg å bruke? Hvordan kan kapasitetsutnyttelsen optimeres? Hvilken finansieringsmodell passer best til bedriften?
  • Våre tjenester gir maksimal fleksibilitet i den daglige driften. Du kan for eksempel tilpasse leasingbetalinger etter produksjonskapasiteten, øke antall lagertrucker om det skulle trengs i en periode, eller til og med flytte leasede kjøretøy mellom ulike anlegg.
  • Når utstyret nærmer seg slutten av levetiden sin, hjelper vi til med å bytte det ut og kan også bidra med å selge det gamle utstyret videre. 

Reduserte kostnader

Industrikonsulentene våre har mange års erfaring med å analysere totalkostnader og finne potensielle innsparinger. Vi hjelper deg med å skape et godt beslutningsgrunnlag før investeringer og sørger for optimal bruk av utstyret i den daglige driften. Ved hjelp av den nyeste sensorteknologien kan trucker, produksjonsutstyr og logistikkutstyr overvåkes og optimaliseres kontinuerlig, uansett produsent. Avhengig av typen utstyr kan dette gi innsparinger på opptil 50 prosent.

ØKT FLEKSIBILITET

Har du en internasjonal virksomhet og ønsker å kunne utnytte maskinparken på en mer fleksibel måte? Ønsker du ulike avtalevilkår for ulikt utstyr? Eller å kunne tilpasse leasingbetalingene etter produksjonshastigheten? De skreddersydde tjenestene våre gir deg en rekke fordeler og muliggjør en mer fleksibel bruk av utstyr. Vi tilbyr et bredt utvalg leasingtjenester med gunstige alternativer for tidligere tilbakelevering av utstyr og fleksible avtaler, slik at du kan tilpasse bruken av maskiner og utstyr til driftskostnader og reell produksjon. 

FULL KONTROLL

Har du utstyr, maskiner og kjøretøy fra flere ulike leverandører? Opererer virksomheten i flere land? Da vet du hvor vanskelig det kan være å administrere maskinparken. CHG-MERIDIAN har utviklet et nettbasert administrasjonssystem for planlegging og administrasjon av teknisk utstyr som vi kaller TESMA®. Verktøyet gir oss full oversikt over alt teknisk utstyr gjennom hele levetiden. Med all informasjon samlet på ett sted, kan du enkelt følge med på utstyret og allokere kostnader til rett sted. 

KONTAKT OSS

Spesialistene våre hjelper deg dersom du har spørsmål eller ønsker mer informasjon.

Christian Vold

Vice President Sales Norway & Denmark