SEARCH
REGION: NORWAY
EN
NO
Kundeoppdrag: helseteknologi

Intelligent bruk av avansert medisinsk teknologi og sykehus-IT

Posisjoner helsetjenestene mot konkurrentene med moderne teknologi, og motvirk kostnadspress med smarte besparelser.

Elektroniske pasientjournaler, pasientmonitorer og robotikk på operasjonsstuen: Digitaliseringen i helsesektoren blir stadig mer dynamisk. Samtidig står klinikkene overfor et økende kostnadspress. Hvordan kan du imøtekomme alle disse forventningene og posisjonere deg best mulig i den tøffe konkurransen? Med en individuelt tilpasset modell for bruksfasen til utsyret fra CHG-MERIDIAN kan du gjøre begge deler: finansiere moderne teknologi og samtidig redusere kostnadene.

Vi er en uavhengig teknologi- og finansieringspartner som kan hjelpe deg gjennom utfordringene du står overfor. Vi tilbyr fleksibel, bruksbasert finansiering, sømløs støtte og verdiøkende livssyklushåndtering av utstyret – fra anskaffelse til retur eller videresalg. Vi overholder selvfølgelig de høyeste standardene for datasikkerhet på et så sensitivt område som helsesektoren.

Se alle mulighetene du får, hvis du velger oss! Hvilke av disse målene ønsker du å oppnå?

Oversikt over kundeoppdrag innenfor helseteknologi

Transformer utstyrsparken fra å være en økonomisk byrde til en effektiviseringsdriver

Vil du redusere kostnadene og optimalisere sykehuset eller klinikkens budsjett? Se hvordan du kan oppnå dette med CHGs hjelp.

Les mer
Frigjør midler til toppmoderne medisinsk teknologi

Tilrettelegg for større investeringer i innovativ helseteknologi som forbedrer helsetjenesten.

Les mer
– I CHG-MERIDIAN fant vi en samarbeidspartner som har spesialisert seg på å finne de best mulige finansieringsløsningene for alle slags behov. I vårt tilfelle er det en komplett prosjektfinansieringsløsning som gjør at vi slipper å forhandle med leverandører, samtidig som den gir oss maksimal oversikt. Vi har fått den sikkerheten vi trenger for å investere i fremtiden til helseteknologien vår – til beste for pasientene.
KERSTIN WINKELMANN, DEPARTMENT MANAGER OF GENERAL SERVICES AT THE UNIVERSITY HOSPITAL MAGDEBURG

Tilleggstjenester

Flere muligheter for individuell tilpasning av løsningen
TESMA

DEN ENKLE MÅTEN Å BRUKE TEKNOLOGI PÅ

Ved hjelp av vår ekspertise innen teknologilivssykluser håndterer vi alt slags utstyr, fra smarttelefoner og bærbare datamaskiner til helseteknologi og gaffeltrucker. tesma er plattformen der vi implementerer våre tilpassede forretningskonsepter, noe som holder kostnader og administrativt arbeid på et minimum. Og ikke minst blir arbeidet mer fornøyelig, da mange prosesser er enkle, papirløse og praktiske.

Les mer 
AUTOMATISERT SLETTING

ERASURE®: SERTIFISERT SLETTING AV DATA

Hvordan vi sletter dataene dine, kommer an på hvilken sikkerhetsgrad som kreves. Her er det mange individuelle faktorer som spiller inn, og vi tilpasser metoden etter dine enheter, data og sikkerhetskrav – samtidig som vi fokuserer på å beholde høyest mulig restverdi for utstyret ditt.

Les mer 
TEKNOLOGISENTER

Remarketing

Med mer enn 20 års erfaring fra våre teknologisentre og over 697.000 enheter som behandlet 2019, er vi din ideelle partner for retur av data, sikker sletting, gjenbruk og videresalg.

Les mer 
devicenow

Enhet som en tjeneste: fleksibel utleie av IT-utstyr

Bedrifter står overfor overbelastede IT-systemer, stadig kortere innovasjonssykluser og en økende appetitt på digitale arbeidsplasser og har behov for en enkel, fleksibel løsning for internasjonale IT-anskaffelser. Den løsningen er devicenow, vår enhet-som-en-tjeneste-modell.

Les mer 
technology2use

Utfordringene dine er vår førsteprioritet

Vi lytter til det du forteller og bruker det som utgangspunkt når vi utvikler en individuelt tilpasset bruksmodell for IT-utstyr og resten av utstyrsparken.
Vi kombinerer utstyr, finansiering og tjenester i en skreddersydd løsning, uavhengig av produsenter og banker. Slik får du en digital, global og sentralisert løsning fra én leverandør.

Ta kontakt med oss

Vil du ha et gratis og uforpliktende råd? Ta kontakt med oss for å høre mer om hvordan du kan dra nytte av vår ekspertise.

Kontakt oss

Vi er alltid klare til høre hva du har på hjertet: Du kan bare ringe eller sende en e-post.
Kontakt oss