SEARCH
REGION: NORWAY
EN
NO

Teknologiledelse på menneskelige premisser

Vi hjelper ditt selskap med å finansiere teknologi-investeringer innen IT, industri og helse. Minimer administrasjonsarbeidet, kostnadene og øk fleksibiliteten samt bidra til en mer bærekraftig fremtid. Vi har løsningene.

IT

Digitalt arbeidsmiljø: IT er i rask utvikling og har blitt en avgjørende faktor for konkurranseevnen. Design og finansier din digitale arbeidsplass hos oss, det vil sikre at du alltid holder deg  oppdatert!

Les mer 
Industri

Effektiv styring: Globaliserte markeder krever en tilpasningsdyktig og dynamisk tilnærming. Ved å benytte CHG sine tjenester kan du optimalisere finansieringen av produksjonen og logistikk.  Videre forenkle kontraktene dine, og gjør din flåtestyring mer fleksibel. Få ting til å gå raskere!

Les mer 
HELSE

Intelligent bruk: Et moderne helsevesen er ekstremt kostnadskrevende. Vi hjelper deg med enkle finansieringsløsninger for å sikre banebrytende helseteknologi og sykehus-IT for bedre pasientbehandling!

Les mer 
I DE TRE KJERNEOMRÅDENE IT, INDUSTRI OG HELSE KOMBINERER VI TEKNISK OG FINANSIELL KOMPETANSE. VI ER IKKE TILKNYTTET SPESIFIKKE PRODUSENTER ELLER BANKER - VI SAMARBEIDER TETT MED DEG FOR Å SKREDDERSY ET TILPASSET FORRETNINGSKONSEPT. SELVFØLGELIG MED EKSTRA FOKUS PÅ MILJØ OG BÆREKRAFT!

Sletting av data, remarketing og mer

Besøk våre teknologisentre
Les mer 

eraSURE®

Maksimal sikkerhet gjennom sertifisert sletting av data
lære mer 

TESMA® -pålogging

Oversikt, klarhet, visjon
Registrer deg nå 

Blogg

Les våre siste nyheter og innsikt
Les mer 

carbonZER0 - karbonnøytral IT

Les mer