SEARCH
REGION: NORWAY
EN
NO
Skreddersydde løsninger for teknologiens bruksfase

Hvorfor eie når du bare kan bruke?

Skaff deg, administrer og oppdater teknologien slik du vil ha det. Velg det utstyret du foretrekker, velg betalingsbetingelsene og pakk det sammen med tjenester til en enkelt tilbakebetaling. Enklere blir det ikke! La oss vise deg hvordan det fungerer.

Bygg din skreddersydde løsning for teknologiens bruksfase

UTSTYR

BLI SMIDIGERE

Hold utstyret oppdatert til enhver tid og øk hastigheten, smidigheten og effektiviteten til bedriften.

FINANSIERING

OPTIMALISER BUDSJETTET

Administrer likviditeten mer effektivt, selv med høyere investeringskrav, og reduser de totale driftskostnadene.

TJENESTER

FÅ MEST MULIG IGJEN

Utvid bruksmodellen med støttetjenester som ressursforvaltning, bærekraftløsninger og datasikkerhet.

Vi holder fokuset på dine forretningsmål

Over 15 000 kunder i 30 land, inkludert internasjonale selskaper, offentlige myndigheter og sykehus, stoler på at vi maksimerer deres potensial.

Vi utvikler, finansierer og administrerer bruksløsninger for IT-, industrielt- og medisinsk teknisk utstyr som vi skreddersyr til dine behov. Det gir deg den nyeste teknologien, kostnadsbesparende finansieringsmodeller og tjenester som oppfyller dine unike krav.

Det er dette vi kaller technologi2use: å bruke i stedet for å eie. Finn ut mer om hvorfor vi er den rette partneren for deg.

"I samarbeid med CHG-MERIDIAN reduserte vi innkjøpskostnadene, forbedret prosessene og optimaliserte kontantstrømmen. Dermed reduserte vi utgiftene våre med hele 30 prosent."
Eric Suwandinata, Global Category Manager, Vitesco Technologies GmbH
technology2use

Å løse dine utfordringer er vår høyeste prioritet

Vi lytter nøye til dine behov for å lage en tilpasset modell for bruk av IT-, industrielt- og medisinsk teknisk utstyr. Vår løsning kombinerer utstyr, finansiering og tjenester skreddersydd for deg, uten å være avhengig av produsenter eller banker. Det er digitalt, globalt og sentralisert, alt fra én kilde.

Finn ut hvordan vi hjelper deg med å nå dine mål

Hver virksomhet har sine egne særskilte behov for å administrere driften på en effektiv måte. Bedriftsledere har som oppgave å holde tritt med teknologiutviklingen, redusere kostnader og nå bærekraftsmål.

Med 45 års erfaring og en dyp forståelse av mange ulike bransjer har vi sammenfattet vår ekspertise i eksempler som viser hvordan vi hjelper kundene våre med å nå forretningsmålene sine og hvordan en tilpasset bruksmodell kan gi bedre resultater. Se gjennom oversiktssidene våre over teknologi for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med å oppnå ditt fulle potensial.

IT-Utstyr

Arbeid digitalt: De nyeste enhetene – smart og bærekraftig finansiert. Bruk banebrytende IT-utstyr for å oppnå økt effektivitet og innovasjon, og som en magnet for å få et fornøyd team.

IT-oversikt 
Industriell teknologi

Mulige gevinster: Enkel administrasjon av produksjons-, lager- og logistikkutstyret. Overvåk de forskjellige teknologiene i alle land og hold de totale kostnadene under kontroll.

Industriell oversikt 
Helseutstyr

Vær klar for fremtiden: Intelligent bruk av banebrytende medisinsk teknologi og sykehus-IT. Skill deg ut fra konkurrentene med moderne teknologi, og motvirk kostnadspress med smarte besparelser.

Oversikt helsetjenester 

Vårt løfte: ENKEL BRUK OG GLOBAL SKALERBARHET

Vi veileder deg gjennom hele livsløpet til teknologien: slik sørger vi for lavere kostnader og risiko, fullstendig innsikt, problemfrie prosesser og maksimal lettelse.

I. Forberedende fase

Konsultasjon: Vi utarbeider en skreddersydd katalog av tjenester sammen med deg. Om nødvendig støtter vi deg i anbudsprosessen for innkjøp av tjenester. Du kan integrere både interne tjenester og foretrukne partnere i prosjektet etter ønske.

Anskaffelser: Ved utstyrsanskaffelser har du maksimal fleksibilitet. Bestillinger kan sentraliseres eller desentraliseres (OCI, Manufacturer Shop Connection), fordi tilnærmingen vår er leverandør- og produsentuavhengig.

II. Produksjonsfase

Utrulling: Vi bistår med implementering av servicepakker fra valgte partnere eller intern IT med enkel integrering av tilleggstjenester eller partnere senere.

Brukerstøtte: Velg mellom interne eller eksterne støttetjenester, med fleksible responstider (1.–3. nivå: 5–7 dager eller 8–24 timer). Vi sikrer uavbrutt drift med alternativer som enkel/dobbel SWAP, poolvariasjoner og forsikringsdekning.

III. Sluttfase

Gjenoppretting: Vi skreddersyr henting av enheter etter dine behov: enten sentralisert eller desentralisert (sluttbruker). Du velger den dataslettingsmetoden som passer best for deg.

Videresalg: Vi håndterer bærekraftig videresalg på dine vegne. Er du interessert i å forlenge levetiden på enhetene dine? Vi tilbyr fleksible forlengelser.

TESMA: Nøkkelen din til enklere forvaltning av anlegg og utstyr

Få fullt innsyn i hele ressurslivsløpet, noe som sikrer åpenhet og innsikt fra oppkjøp til avhending. Med fleksible administrasjonsalternativer kan du enkelt tilpasse deg endrede behov, samtidig som du opprettholder enkel økonomisk kontroll og rapportering. Håndter og fordel kostnader på en enkel måte, uavhengig av sted, inkludert internasjonale utgifter, noe som åpner for sømløs økonomistyring på tvers av landegrensene. Les mer: tesma

Ta kontakt med oss

Vil du ha et gratis og uforpliktende råd? Ta kontakt med oss for å høre mer om hvordan du kan dra nytte av vår ekspertise.

Kontakt oss

Vi er alltid klare til å høre hva du har på hjertet: Du kan bare ringe eller sende en e-post.
Kontakt oss