SEARCH
REGION: NORWAY
EN
NO
IT-finansiering og budsjettstyring

Få mer ut av IT-budsjettet og betal bare for det du trenger

Unngå å binde opp kapital når du investerer i den nyeste teknologien, og få fordelene med en forutsigbar kontantstrøm som gir bedre budsjettstyring.

Leasing i stedet for kjøp gir økonomiske fordeler

Med innovative bruks- og finansieringsmodeller unngår du høye anskaffelseskostnader, samtidig som kontantstrømmen og budsjettplanleggingen forbedres.

Når du eier teknologi, kan det være utfordrende å administrere servicekostnader og vedlikeholdsutgifter. Uten regelmessige teknologioppdateringer og en god prosess for forvaltning av anlegg og verdier kan du ende opp med utdatert eller underutnyttet utstyr og manglende åpenhet. Dette påvirker både produktiviteten og bunnlinjen til virksomheten. Høres disse utfordringene kjent ut? Vi kjenner dem i hvert fall godt.

Det første vi gjør er derfor å gi deg en god oversikt over den totale eierkostnaden for IT-infrastrukturen, og samarbeide med deg for å finne ut nøyaktig hvor mye teknologi du trenger i dagens virksomhet – og til å støtte fremtidig vekst.

På grunnlag av denne analysen utarbeider vi en skreddersydd og fleksibel løsning. Målet er å gjøre finansieringsstrukturen så kontantstrømvennlig som mulig, slik at du kan strekke budsjettet lengre og investere i mer teknologi. Samtidig tilbyr vi attraktive muligheter til sparing gjennom hele bruksperioden.

La oss se nærmere på tallene:

Strekke budsjettet lengre

67 %

av teknologilederne sier at de forventes å gjøre mer med et mindre budsjett.
KPMG (2023)

Forbedre kundeopplevelsen

61 %

av IT-sjefene anser gode kundeopplevelser som et avgjørende resultat av teknologiinvesteringer.
- Gartner (2023)

Legge til rette for økte investeringer

75 %

av lederne hos leverandører av finansielle tjenester planlegger å bruke mer penger på teknologi.
- Gartner (2023)

Budsjettoptimalisering med smarte finansieringsløsninger for teknologi

Digitalisering og prosessautomatisering er avgjørende for større produktivitet og vekst. For å oppnå dette må medarbeiderne være utstyrt med moderne smarttelefoner, bærbare datamaskiner og nettbrett. Nytt IT-utstyr koster imidlertid penger – penger som du ikke ønsker å binde opp for øyeblikket, eller som allerede er avsatt til andre investeringer. Vi tilbyr smarte løsninger som lar deg unngå denne kostnadsfellen. Med skreddersydde bruksmodeller og finansieringsløsninger hjelper vi deg med å oppdatere IT-landskapet og redusere den totale eierkostnaden med avdrag som inkluderer vedlikehold, service og restverdi. Forutsigbare innbetalinger optimerer kontantstrømmen og bidrar til å opprettholde likviditeten. Resultatet er en smart finansieringsløsning, spesielt utviklet for virksomhetens spesifikke behov.

Dette kan CHG-MERIDIAN gi deg:

KOSTNADSOVERSIKT
 • Oversikt over de totale eierkostnadene gjennom en helhetlig analyse av total eierkostnad
 • Grunnlag for god økonomisk planlegging
ØKONOMISK FORUTSIGBARHET
 • Tydelig definerte månedlige betalinger som en del av bruksmodellen
 • Godt hjelpemiddel til beslutningstaking
 • Enklere planlegging og budsjettering
OPTIMAL UTNYTTELSE AV RESTVERDI
 • Videresalg av utstyr via CHG-MERIDIAN
 • Restverdier er tatt hensyn til i leiebeløpet
 • Lavere totalsum for avdrag sammenlignet med engangs anskaffelseskostnader
MAKSIMAL SKALERBARHET
 • Raskere integrasjon av ny teknologi
 • Enkel retur av ubrukte ressurser og sømløs utvidelse med eventuelle nødvendige ekstra enheter
 • Ingen økonomisk byrde eller underkalkulerte investeringer
MODERNE UTSTYRSLANDSKAP
 • Reduserte vedlikeholds- og servicekostnader
 • Bruksmodell med mer effektive arbeidsflyter og regelmessige teknologioppdateringer
Konkurransefortrinn med optimaliserte kontantstrømmer

Se hvordan vi hjelper PENNY Italia på veien mot vekst

Les mer
"CHG-MERIDIAN er det riktige valget for oss, siden de kan garantere et nivå av fleksibilitet som ingen av de andre konkurrentene kunne tilby. Valget var derfor ikke bare basert på økonomisk levedyktighet – selv om det var en relevant faktor – men også på kommersiell åpenhet."
MARCO RUFFINONI, CIO OF PENNY ITALIA
100 % oversikt gjør det mulig å ta bedre beslutninger

TESMA

tesma-plattformen integrerer kommersiell og teknisk data sømløst, enten du skal administrere utstyr på tvers av flere avdelinger, spore betalingsstrømmer, optimalisere utnyttelsen av utstyr eller tilpasse virksomheten etter nye krav.
Informasjon i sanntid og full oversikt gjennom hele livssyklusen til utstyret gir fleksibel administrasjon, presis økonomistyring og forenklet rapportering. tesma strømlinjeformer hver enkelt fase, fra innledende planlegging og utrulling til innsamling av utstyr og sletting av data."
Til TESMA

Se flere kundeoppdrag

Kundene våre står overfor svært ulike utfordringer og trenger hver sin skreddersydde strategi. Vi har imidlertid identifisert viktige felles problemstillinger som danner grunnlaget for våre overordnede beskrivelser. Ta en titt på disse beskrivelsene og se om de dekker de spesifikke behovene i virksomheten.

FÅ KONTROLL PÅ IT-RESSURSENE OVER LANDEGRENSENE

Hvordan kan du på en enkel måte holde oversikten over IT-ressursene og strømlinjeforme anskaffelsesprosessene for å oppnå fleksibilitet og full kontroll? Ved å samarbeide med oss.

LES MER 

OPTIMALISERT IT-DRIFT: FRIGJØR TID TIL KJERNEOPPGAVENE

Bruker de viktigste IT-medarbeiderne tid på oppgaver med lav verdi, der de prøver å vedlikeholde og administrere et aldrende IT-landskap?

LES MER 

BÆREKRAFT SOM EN DEL AV IT-STRATEGIEN

Klimaendringer, miljøhensyn og ressursknapphet er viktige problemstillinger i en verden i endring. Vi har et felles ansvar for å arbeide for bærekraft. Se hvordan virksomhetens IT-strategi kan bidra.

LES MER 

Ta kontakt med oss

Vil du ha et gratis og uforpliktende råd? Ta kontakt med oss for å høre mer om hvordan du kan dra nytte av vår ekspertise.

Kontakt oss

Vi er alltid klare til høre hva du har på hjertet: Du kan bare ringe eller sende en e-post.
Kontakt oss