SEARCH
REGION: NORWAY
EN
NO
Vår sirkulære modell

VI HJELPER DEG MED Å PLANLEGGE LANGSIKTIG

I tillegg til å skreddersy løsninger for leasing og finansiering gjør vi det enkelt å planlegge og administrere hele livssyklusen til det teknologiske utstyret ditt – fra anskaffelse til videresalg og gjenbruk.

GJØR KJERNEVIRKSOMHETEN MER SIRKULÆR

Hos oss får du en mer økonomisk og bærekraftig modell for ditt teknologiske utstyr, med sikre og miljøvennlige prosesser for innlevering, oppgradering, videresalg og gjenbruk.  

Via TESMA-systemet vårt får du full oversikt over livssyklusen til utstyret og all informasjonen du trenger til å lage rapporter og planlegge budsjetter.

FØR DU LEASER

Vi analyserer prosjektet nøye og gir deg grundig rådgivning, slik at du kan planlegge langsiktig. Før oppstart kan vi gjennomføre en testfase der du kan bli kjent med hvordan løsningene fungerer.

NÅR DU LEASER

Gjennom hele leasingperioden har du en fast kontaktperson som bistår med detaljert rådgivning om alle tekniske og kommersielle forhold, slik at du får mest mulig ut av alle ressurser.  

NÅR LEASINGPERIODEN ER OVER

Når utstyret ditt skiftes ut, tilbyr vi sertifisert datasletting og sikrer at avhendingen skjer på en trygg og bærekraftig måte. Vi legge alltid ved rapporter og sertifikater på jobben, slik at du kan dokumentere at alle enheter er slettet og håndtert i tråd med påkrevde standarder.

Technology Lifecycle Management

livssyklus