SEARCH
REGION: NORWAY
EN
NO
MOBIL SOM TJENESTE

EFFEKTIV MOBILADMINISTRASJON

Som kunde hos oss får du ikke bare en mer lønnsom mobilavtale – vi hjelper deg i tillegg med alt du trenger underveis, fra innkjøp og klargjøring til utfasing av gamle enheter, og sørger for at du får en enklere jobb med å administrere de ansattes mobiler og nettbrett.

Din mobile arbeidshverdag krever både frihet og trygghet

Vi har tenkt på begge deler. Når du inngår en mobilavtale med oss, får du nemlig mer enn bare smart finansiering av nye mobiler og nettbrett. Avtalen din dekker både klargjøring og utlevering av nye enheter, skadehåndtering, trygg sletting av data på gamle enheter og gjenbruk eller gjenvinning, altså sirkulær økonomi slik at du slipper å bruke unødvendig tid.

Med administrasjonssystemet TESMA® får du i tillegg en detaljert oversikt over alle kostnader, med rapporteringer i sanntid som gjør det enklere å effektivisere de ulike stadiene i prosessen. Når enhetene dine skal byttes ut, sikrer vi miljøvennlig håndtering og at så mange som mulig av dem får et nytt liv etterpå – samtidig sikrer vi at de lagrede dataene dine blir slettet på en trygg måte: Prosessene våre er ISO-sertifisert iht. standard 9001 og 14001, og all programvare vi bruker er godkjent av Norsk sikkerhetsmyndighet. Du får et sertifikat på at dataslettingen er utført på en sikker måte.  

Eksempel på vår modulbaserte tjenestekatalog

Enterprise Mobility Solution (EMS) Service Catalogue by CHG-MERIDIAN UK

Vår løsning for anskaffelse, bruk og utskifting av mobiltelefoner hjelpe deg å etablere rutiner der du i løpet av hele prosessen får full kontroll og trygghet som sparer tid og penger.

Nedlastinger

  • eFlyer EMS English

    pdf, 913 KB
  • Ny losning for mobiltelefoner

    pdf, 1 MB