SEARCH
REGION: NORWAY
EN
NO
PANASONIC: Full kontroll over alle eiendeler med CHG-MERIDIAN

Maksimal oversikt i administrasjonen av IT-enheter

En multinasjonal løsning som leverer datasuksess til sluttbrukere

Vår kunde PANASONIC

PANASONIC er en anerkjent innovatør og en av verdens største aktører innen utvikling av elektronikkteknologier og -løsninger, både innen forbrukerelektronikk, hvitevarer, biler og den bredere B2B-sektoren. I Europa er Panasonic Information Systems Company Europe (PISCEU) ansvarlig for å sette opp og vedlikeholde konsernets omfattende IT-nettverk. Med over 160 ansatte ved hovedkvarteret i Hamburg samt andre nøkkelsteder i Tyskland, Polen, England og Italia, tilbyr IT-tjenesteleverandøren omfattende støtte til sluttbrukere på tvers av alle PANASONICs avdelinger.

Utfordringer

KOMPLEKSE KRAV

Behov for tilpassede IT-prosesser og -teknologier

FLEKSIBILITET PÅ TVERS AV LANDEGRENSENE

Forutsetning: internasjonal skalerbarhet og fleksibel utforming av kontrakter

BEHOVET FOR OVERSIKT

Krav om åpenhet rundt eksisterende enheter og deres kontraktsmessige betingelser

Full kontroll gjennom systematisk forvaltning av anlegg og utstyr

PISCEU hjelper ansatte i PANASONICs europeiske selskaper med å nå sine forretningsmål gjennom skreddersydde IT-prosesser og -teknologier. Forutsetningen: et konsept for brukfasen til IT-utstyret som er internasjonalt skalerbart og gir en transparent oversikt over alle leasede enheter og deres kontraktsbetingelser – når som helst og hvor som helst.

Vår tilpassede suksessformel technology2use

EIENDELER

Komplett administrasjon av teknologi til arbeidsplassen i Tyskland og flere andre europeiske land – som omfatter mer enn 8100 eiendeler. Disse inkluderer bærbare datamaskiner (rundt 40 %), skjermer (20 %) og smarttelefoner (i underkant av 30 %) samt servere og store skrivere.

FINANSIERING

"Bruke i stedet for å eie": det er mottoet til vårt finansieringskonsept. Pris-per-enhet-tilnærmingen for hele IT-infrastrukturen sikrer pålitelig planlegging og kontroll på kostnadene.

TJENESTER

Livssyklustjenester for teknisk sluttbrukerutstyr og forvaltning av anlegg og utstyr med TESMA® og sikker sletting av data med eraSURE.

Livssyklustjenester

I løpet av bruksperioden støtter vi Panasonic gjennom å ta hånd om forhåndskonfigurasjonen av mobile enheter, levering av enhetene til steder i hele Europa, brukerstøtte og vedlikehold, regelmessige gjennomgangsmøter og eventuelle nødvendige justeringer, samt rask utskifting i tilfelle feil. Ved slutten av levetiden samler vi inn enhetene for sikker sletting av data.

TESMA

For å sikre ønsket innsyn om IT-utstyret, valgte PISCEU forvaltning av anlegg og utstyr gjennom vår tesma plattform. Plattformen vår for teknologi- og tjenesteadministrasjon sammenstiller kommersiell og teknisk data og gir omfattende innsikt gjennom hele teknologiens livssyklus: fra rådgivning og utrulling til innhenting av enheter og sertifisert sletting av data.

Plattformen gir ledere fra ulike avdelinger viktig informasjon om IT-landskapet og de enkelte eiendelene. Under investeringsplanlegging gir for eksempel tesma, informasjon om enhetskonfigurasjoner, plasseringer og budsjettutvikling. Under drift gir programmet kontrollrapporter for enkel budsjett-, forbruks- og kapasitetsplanlegging. Ved slutten av bruksperioden henter PISCEU informasjon om eiendelsstatus, bruksperiode og planlagt og fullført fjerning. Den komplette sletteprosessen for IT-utstyr er også synlig gjennom tesma®.

tesma en

Konklusjon

En oversiktlig og internasjonal skalerbar forvaltning av eiendeler er en viktig del av vårt vellykkede og langvarige samarbeid. PISCEU verdsetter det sterke partnerskapet vårt. Teamene fra de to selskapene har for eksempel i fellesskap utviklet en prosesshåndbok som grunnlag for samarbeidet vårt. PISCEU verdsetter også fleksibiliteten i kontraktene, som tar hensyn til den nåværende utviklingen – enten det gjelder IT-utstyr eller finansmarkedet.

– CHG-MERIDIAN støtter oss gjennom hele IT-livssyklusen – fra rådgivning og innkjøp til endt leieavtale og sletting av data. Dette har gjort det mulig for oss å påviselig øke produktiviteten og lønnsomheten vår. Vi ser på samarbeidet som et godt og nært partnerskap.
Ulf Kütemeyer, Senior Manager Contracting & Procurement at PISCEU
La oss snakke om tallene

nøyaktige og fullstendige data

64 %

av organisasjoner anser innhenting av nøyaktig og komplett data relatert til maskinvare, programvaredistribusjon og programvarerettigheter som et stort smertepunkt.

fordeler med teknologiinvesteringer

60 %

av ledere finner det utfordrende å kvantifisere fordelene ved enkeltstående teknologiinvesteringer.

Forvaltning av IT-ressurser

84 %

organisasjoner mener at de mangler et virkelig effektivt opplegg for forvaltning av IT-ressurser.

Verktøy som gir suksess

TESMA – alle data i ett system

Mer om TESMA 

carbonZERO

Økt bærekraft i IT-anskaffelser
Les mer 

eraSURE®

Datasikkerhet gjennom sertifiserte sletteprosedyrer
Les mer 

Les flere suksesshistorier fra kunder

Se hvordan kundene realiserer verdier gjennom CHG-MERIDIANs løsninger.
Les mer 

Kontakt oss

Vi er alltid klare til å høre hva du har på hjertet: Du kan bare ringe eller sende en e-post.
Kontakt oss