SEARCH
REGION: NORWAY
EN
NO
Klinikum Aschaffenburg: Moderne, digitale helsetjenester

Fremtidsrettet finansiering av avansert medisinsk teknologi

Finn ut hvordan dette ledende bayerske sykehuset forbedrer pasientresultatene med en investering i banebrytende robotteknologi for medisinsk bildebehandling

Vår kunde KLINIKUM ASCHAFFENBURG

Med to anlegg, ca. 800 senger og 2700 ansatte er Klinikum Aschaffenburg-Alzenau det tiende største sykehuset i Bayern. Som et komplett akuttsykehus spiller det en sentral rolle i det regionale helsetilbudet. Sykehuset er kjent for sin moderne medisinske teknologi og anses som en pioner på sitt felt – en posisjon det streber etter å beholde mot konkurrenter. For å bevare det gode omdømmet er sykehusledelsen opptatt av kontinuerlig å modernisere og digitalisere alle de medisinske tjenestene

Utfordringer

HØYE FINANSUTGIFTER

Høye utgifter til anskaffelse av ny teknologi

INGEN LIKVIDE MIDLER

Pengestrømmen topper seg på grunn av høye kostnader til vedlikehold

BEHOV FOR MODERNISERING

Det er essensielt å øke effektiviteten gjennom innovative enheter

La oss snakke om tallene

ØKE investeringene i teknologi

80 %

av aktørene i USA har planer om å investere i teknologi

jobb mer effektivt

70 %

av en helsearbeiders tid kan gå med til rutinemessige administrative oppgaver som KI kan bidra til å fjerne eller minimere.

Digital innovasjon

75 %

av sykehusenes toppledere ser viktigheten av digital innovasjon

Modernisering av hele tjenestespekteret – selv under vanskelige forhold

På tross av utfordrende økonomiske forhold i helsesektoren klarte Aschaffenburg Hospital å finansiere en toppmoderne bildebehandlingsrobot, takket være en gunstig totalpakke fra CHG-MERIDIAN som inkluderer vedlikehold og service til oversiktlige og forutsigbare kostnader.

technology2use – tilpasset for KLINIKUM ASCHAFFENBURG

UTSTYR

Det toppmoderne intraoperative bildebehandlingssystemet Loop-X åpner helt nye muligheter for leger. Live-avbildning forkorter den kirurgiske arbeidsflyten og reduserer strålingseksponering, noe som i sin tur fører til bedre pasientutfall.

FINANSIERING

Klassisk leasing: "bruke i stedet for å eie", det er mottoet for vårt finansieringskonsept. Med regelmessige avdrag som inkluderer service og vedlikehold, gir leasing pålitelig planlegging av kontantstrømmene gjennom hele perioden og beskytter likviditeten.

TJENESTER

CHG-MERIDIAN-konseptet inkluderer en omfattende vedlikeholdsavtale med produsenten.

Konklusjon

Det har vært en rask økning i service- og vedlikeholdskostnader for medisinsk utstyr gjennom årene. Klinikum Aschaffenburg er imidlertid ikke utsatt for denne risikoen, takket være CHG-MERIDIANs oversiktlige modell som inkluderer alle kostnader fra starten av, og som kan tilpasses individuelle krav. De positive erfaringene med dette prosjektet har gjort at begge parter er ivrige etter å utvide samarbeidet. CHG-MERIDIANs avanserte medisinske teknologi og IT-kompetanse kan hjelpe Aschaffenburg-sykehuset med å oppnå sitt langsiktige mål om moderne, digitale helsetjenester som gjør det mulig å gi banebrytende behandlinger og forbedrede pasientutfall.

"-CHG-MERIDIAN var den eneste leverandøren på markedet som kunne tilby oss en finansieringsløsning basert på totalkostnader inkludert service og vedlikehold. De faste månedlige betalingene gir oss den økonomiske forutsigbarheten vi trenger for å investere i toppmoderne medisinsk teknologi for best mulig pasientbehandling, selv under utfordrende forhold."
Thomas Willms, Head of Purchasing and Central Supply Department, Aschaffenburg-Alzenau Hospital

Verktøy for suksess

TESMA – all data i ett system

Mer om TESMA 

carbonZERO

Finansielle bidrag til mer bærekraftig leasing
Les mer 

eraSURE®

Datasikkerhet gjennom sertifiserte sletteprosedyrer
Les mer 

Les flere suksesshistorier fra kunder

Se hvordan kundene realiserer verdier gjennom CHG-MERIDIANs løsninger.
Les mer 

Ta kontakt med oss

Vil du ha et gratis og uforpliktende råd? Ta kontakt med oss for å høre mer om hvordan du kan dra nytte av vår ekspertise.

Kontakt oss

Vi er alltid klare til å høre hva du har på hjertet: Du kan bare ringe eller sende en e-post.
Kontakt oss