SEARCH
REGION: NORWAY
EN
NO
COCA-COLA HBC Østerrike: bærekraftig suksess med CHG-MERIDIAN

Et grønt skifte med en LIVSSYKLUS-løsning for IT

Se hvordan Coca-Cola HBC Østerrike utnytter sin IT-strategi for å nå bærekraftmålene sine

Vår kunde, COCA-COLA HBC Østerrike

The COCA-COLA Company er en fremtredende global aktør – med noen av de mest gjenkjennelige produktene i hele verden. COCA-COLA HBC Østerrike er et av de ledende drikkevareselskapene i Østerrike og selskapets lisensierte tapperi. De støttes av CHG-MERIDIAN når det gjelder IT. På bakgrunn av dette vellykkede samarbeidet vender selskapet seg nå til oss for å få hjelp til å nå bærekraftmålene sine.

Utfordringer

AMBISIØSE MÅL

Vedtatt mål om å redusere utslipp til netto null før 2040

TEKNOLOGIOPPGRADERING

Modernisering av IT-enheter for 900 ansatte

FÅ BUDSJETTET TIL Å STREKKE SEG LENGER

Behov for økt kostnadseffektivitet for å oppnå bedre resultater

Bidra til økt bærekraft med IT

COCA-COLA HBC Østerrike har besluttet for hele gruppen at utslipp skal reduseres til netto null innen 2040 – langs hele verdikjeden. Derfor fremmes forsiktig bruk av ressurser i alle tiltak og beslutninger. For å implementere dette på IT-området har selskapet valgt en bærekraftig bruksløsning fra CHG-MERIDIAN.

Leasing optimaliserer verdikjeden og forlenger levetiden til utstyret, reduserer miljøfotavtrykket, skaper bedre kostnadseffektivitet, samtidig som det prioriterer faktorer som kvalitet, fleksibilitet og enkelt vedlikehold.

technology2use – tilpasset for COCA-COLA HBC Østerrike

UTSTYR

Moderne IT-enheter for 900 ansatte på flere steder i Østerrike: Smarttelefoner, bærbare datamaskiner, PC-er, TFT-skjermer og håndholdte skannere, supplert med server-, lagrings- og nettverkskomponenter.

FINANSIERING

"Bruke i stedet for å eie": det er mottoet til vårt finansieringskonsept. Med regelmessige avdrag i stedet for store investeringer, gir leasing bedre budsjettplanlegging og beskytter likviditeten.

TJENESTER

Ende-til-ende-livssyklustjenester, klimaøkonomiske bidrag med carbonZER0, sletting med eraSURE og forvaltning av anlegg og utstyr med tesma.

Livssyklushåndtering

CHG-MERIDIANs livssyklushåndtering gir økt bærekraft gjennom sirkulærøkonomi. Alle enheter som brukes hos COCA-COLA HBC Østerrike får nytt liv ved slutten av levetiden: De blir profesjonelt overhalt og videreselges i annenhåndsmarkedet via vårt eget videresalgssenter.

tesma

Plattformen vår for forvaltning av teknologi og tjenester, tesma, gjør det mulig for COCA-COLA HBC Østerrike å dra nytte av en omfattende oversikt over IT-utstyret. Den sammenstiller kommersiell og teknisk data og gir selskapet helhetlig innsikt gjennom hele teknologiens livssyklus – fra utrulling og henting av enheter til sertifisert sletting.

tesma en

Konklusjon

Kombinasjonen av kostnadseffektivitet og bærekraft overbeviste COCA-COLA Østerrike om vår bruksmodell for en bærekraftig livssyklus, et viktig skritt på IT-området for å nå selskapets ambisiøse mål om å redusere utslipp.

Ingeborg Tichy, seniorinnkjøper, føler at hun er på bølgelengde med CHG-MERIDIAN.

– Med CHG-MERIDIAN har vi en partner som legger vekt på miljøkompatibilitet og har en helhetlig forståelse av bærekraft. Vi har et felles mål her!
Ingeborg Tichy, Senior Buyer, COCA-COLA HBC Austria
Problemløsningen i tall

BÆREKRAFTIG IT

12 %

reduserte kostnader er hva organisasjoner som har tatt i bruk skalerbare, bærekraftige IT-bruksløsninger, har oppnådd i gjennomsnitt.

REDUSERE KARBONUTSLIPP

31 %

av karbonutslippene kan spares med en operasjonell leasing.

Anskaffelse

30 %

av IT-eksperter har allerede anerkjent potensialet i bærekraftige IT-innkjøp.

Verktøy for suksess

tesma - all data in one system

Mer om TESMA 

carbonZERO

Finansielle bidrag til en mer bærekraftig leasing
Les mer 

eraSURE®

Datasikkerhet gjennom sertifiserte sletteprosedyrer
Les mer 

Les flere suksesshistorier fra kunder

Se hvordan kundene realiserer verdier gjennom CHG-MERIDIANs løsninger.
Les mer 

Ta kontakt med oss

Vil du ha et gratis og uforpliktende råd? Ta kontakt med oss for å høre mer om hvordan du kan dra nytte av vår ekspertise.

Kontakt oss

Vi er alltid klare til å høre hva du har på hjertet: Du kan bare ringe eller sende en e-post.
Kontakt oss