Choose your region

or choose our
SEARCH
REGION: NORWAY
Vår sirkulære modell

VI HJELPER DEG MED Å PLANLEGGE LANGSIKTIG

I tillegg til å skreddersy løsninger for leasing og finansiering gjør vi det enkelt å planlegge og administrere hele livssyklusen til det teknologiske utstyret ditt – fra anskaffelse til videresalg og gjenbruk.

GJØR KJERNEVIRKSOMHETEN MER SIRKULÆR

Hos oss får du en mer økonomisk og bærekraftig modell for ditt teknologiske utstyr, med sikre og miljøvennlige prosesser for innlevering, oppgradering, videresalg og gjenbruk.  

Via TESMA-systemet vårt får du full oversikt over livssyklusen til utstyret og all informasjonen du trenger til å lage rapporter og planlegge budsjetter.

FØR DU LEASER

Vi analyserer prosjektet nøye og gir deg grundig rådgivning, slik at du kan planlegge langsiktig. Før oppstart kan vi gjennomføre en testfase der du kan bli kjent med hvordan løsningene fungerer.

NÅR DU LEASER

Gjennom hele leasingperioden har du en fast kontaktperson som bistår med detaljert rådgivning om alle tekniske og kommersielle forhold, slik at du får mest mulig ut av alle ressurser.  

NÅR LEASINGPERIODEN ER OVER

Når utstyret ditt skiftes ut, tilbyr vi sertifisert datasletting og sikrer at avhendingen skjer på en trygg og bærekraftig måte. Vi legge alltid ved rapporter og sertifikater på jobben, slik at du kan dokumentere at alle enheter er slettet og håndtert i tråd med påkrevde standarder.

Technology Lifecycle Management

livssyklus

Les mer

om vår livssyklusløsning
CIRCULAR ECONOMY

En fremtidsrettet IT-løsning for bedrifter

Det har aldri vært viktigere å bevare ressurser og bidra i arbeidet mot en bærekraftig verden. Sirkulær økonomi setter til side «lage, bruke, kast»-modellen og sørger for å ta i bruk ressursene så lenge som mulig.

Les mer 
VI HJELPER DEG MED GJENBRUK OG VIDERESALG

SAMMEN SKAPER VI EN MER BÆREKRAFTIG VERDIKJEDE

Det brukte IT-utstyret ditt kan være verdifullt for mange. Leverer du det til oss, sørger vi for at noen andre kan få nytte av det – og at du får mer igjen for investeringen din.

Les mer 
TEKNOLOGILEDELSE FOR DITT FIRMA

REDUSER DIN ARBEIDSMENGDE MED VÅRE TJENESTER

Tilpassede finansieringsløsninger av teknologi innenfor IT, industri og helse. Vi tilbyr effektiv, økonomisk og bærekraftig håndtering gjennom hele livssyklusen - fra anskaffelse til avhending.

Les mer