Choose your region

or choose our
SEARCH
REGION: NORWAY
Finansieringsløsninger

Vi tilpasser finansieringsløsningene etter dine behov

Opprettelsen av en finansieringsløsning for dine eiendeler er helt sentral, men er bare en av de mange ekstra fordelene som CHG-MERIDIAN kan bidra med. Med ansatte dedikert til å finne den beste løsningen for deg - lover vi fleksible løsninger skreddersydd din bedrift.

Fordelene med å lease utstyr

«Du skal eie det som stiger i verdi, og leie det som faller i verdi», sa den amerikanske oljemagnaten Jean Paul Getty. Å leie eller lease utstyr er et godt alternativ til bruk av kassakreditt eller annen egenkapital når du skal anskaffe ny teknologi.

Måndelig leiebelløp

Det regnes ut et månedlig leiebeløp basert på gjeldende priser på utstyret dere skal leie. Som oftest går leieperioden over 36 måneder, men det er også mulig å leie over 24, 48 eller 60 måneder, med månedlig, kvartalsvis eller halvårig betalingsfrekvens. I de fleste tilfeller kan leieavtalen inngås uten krav om forskuddsbetaling.

Fleksibilitet med rammeavtale

Skal dere gjennomføre større oppgraderinger, som for eksempel flytting eller åpning av nye butikker eller avdelinger, tilbyr vi også rammeavtale. Da får dere en øvre kredittramme til disposisjon, vanligvis over 3–6 måneder. Her kan dere samle fakturaer fra alle relevante leverandører, som innredning, IT, kassasystemer og konsulenttjenester, inn i én leieavtale – med kun ett månedsbeløp å forholde dere til.

Noen av de viktigste fordelene

 • Inntil 100% finansiering.
 • Fleksibilitet til å bytte ut utstyr underveis i leieperioden.
 • Enkel budsjettering og regnskapsførsel.
 • Raskere avskrivning.
 • Større økonomisk frihet enn ved bruk av kassakreditt eller egenkapital.
 • Det månedlige leiebeløpet kan ofte kostnadsføres direkte.
 • Belaster ikke øvrige pantesikkerheter.

En leasingmodell etter dine behov

Når du leaser hos oss, hjelper vi deg med å planlegge alt fra anskaffelse til avhending, slik at du til enhver tid har det du trenger – verken mer eller mindre. Leasingtjenestene våre har i 40 år hjulpet kunder over hele verden med mer effektiv drift. Vi tar utgangspunkt i dine behov og finner den mest effektive og lønnsomme løsningen for din bedrift.

 

Vår tilnærming til fleksibel finansiering på tvers av markedene vil vanligvis være basert på en av modellene nedenfor:

Operasjonell Leasing

Med en operasjonell leasingavtale bruker du kun utstyret i deler av utstyrets levetid. Dette er den vanligste løsningen for IT-enheter, og her vil leiebeløpet typisk bli lavere enn den opprinnelige kapitalkostnaden for utstyret.

Fordeler

 • Du kan velge å oppgradere til nytt utstyr eller avslutte leieavtalen tidligere enn avtalt. 
 • Du kan velge om du vil levere tilbake utstyret eller fortsette å lease det i en ny periode etter endt avtale. 
 • Operasjonell leasing er som regel det rimeligste alternativet og et godt valg for bedrifter med begrenset kapitalbudsjett. 
 • Du forholder deg til faste beløp gjennom hele kontraktsperioden. 
 • Operasjonell leasing gjør det rimeligere å oppdatere IT-parken jevnlig.

Finansiell leasing

Med en finansiell leasingavtale betaler du kapitalkostnaden for utstyret samt løpende renter. Denne modellen fungerer i stor grad som et lån.
 

Fordeler

 • Den beste løsningen for lavteknologisk utstyr med lang levetid. 

 • Du har mulighet til å oppgradere utstyret under eller ved endt leieperiode. 

Salg og tilbakeleie

Med en «sale og leaseback»-modell kan du selge utstyret ditt til CHG-MERIDIAN, for så å lease det tilbake. Du velger selv om du vil benytte en operasjonell eller finansiell leasingavtale.

Kontakt oss

Vil du vite mer om finansieringsmodellene våre? Ta kontakt, så hjelper en av våre eksperter deg.

CHG-MERIDIAN Norway AS

Christian Vold

Vice President Sales Norway & Denmark

LES MER

For informasjon om andre løsningene og tjenestene vi tilbyr
Administrasjonssystem

TESMA® – KOBLER TEKNOLOGI OG ØKONOMI SAMMEN

Under hele leasingperioden hjelper TESMA® deg med å holde oversikt over livssyklusen til utstyret ditt. TESMA® integrerer teknisk og kommersiell informasjon i en sømløs tjeneste som sørger for at du slipper ekstraarbeid og manuell listeføring.

Les mer 
VÅR SIRKULÆRE MODELL

VI HJELPER DEG MED Å PLANLEGGE LANGSIKTIG

I tillegg til å skreddersy løsninger for leasing og finansiering gjør vi det enkelt å planlegge og administrere hele livssyklusen til det teknologiske utstyret ditt – fra anskaffelse til videresalg og gjenbruk.

Les mer 
TEKNOLOGILEDELSE FOR DITT FIRMA

REDUSER DIN ARBEIDSMENGDE MED VÅRE TJENESTER

Tilpassede finansieringsløsninger av teknologi innenfor IT, industri og helse. Vi tilbyr effektiv, økonomisk og bærekraftig håndtering gjennom hele livssyklusen - fra anskaffelse til avhending.

Les mer