Choose your region

or choose our
SEARCH
REGION: NORWAY
Jobb i CHG-MERIDIAN

BLI DEL AV VÅR SUKSESSHISTORIE

Vår suksess er basert på våre lidenskapelige og innovative ansatte. Vi ønsker å utvikle og markedsføre teknologiløsninger som gjør det mulig for bedrifter å vokse. Derfor trenger vi de beste menneskene på laget som kan styrke selskapet vårt på lang sikt.

LEDIGE STILLINGER

Dessverre er det ingen ledige stillinger for øyeblikket.

ÅPEN SØKNAD

Vi er alltid på utkikk etter ambisiøse og nysgjerrige kollegaer som er opptatt av å utgjøre en forskjell. Send oss en åpen søknad.

JOBB I ET GLOBALT TEAM

CHG-MERIDIAN er et multinasjonalt selskap med hovedkontor i Tyskland, som tilbyr effektiv teknologiledelse innen IT, industri og helsesektoren. Bli en del av teamet vårt i Norge.

HVA ER Hemmeligheten bak vår suksess? TEAMWORK!

CHG-MERIDIANs styrke ligger i mangfoldet og den åpne bedriftskulturen. Som CHG-MERIDIAN-ansatt vil du komme over lagspillere i alle deler av organisasjonen. Du vil være i nær kontakt med hovedkontoret i Tyskland, samtidig som du gleder deg over uavhengighet og full fleksibilitet i arbeidet ditt. Selv om CHG-MERIDIAN sitt nettverk er globalt, forblir de forankret lokalt. Vi samarbeider med store merkevarer og driver frem den digitale revolusjonen for store og mellomstore selskaper.

VÅRE KONTORER I NORGE

  • Oslo
  • Skien

 

MULIGHETER FOR PROFESJONELL UTVIKLING

Hos CHG-MERIDIAN ser vi oss selv som et team - det er derfor vi jobber sammen for å fremme karriereutvikling. Med CHG-MERIDIAN HR Academy utviklingsprogram og vår interne veiledningskonsept gir vi ansatte muligheten til å øke deres faglige ferdigheter. 

BLI MED PÅ LAGET

Start din karriere hos CHG-MERIDIAN

Vi støtter aktivt den personlige og profesjonelle utviklingen til våre ansatte, enten de er lærlinger, studenter, kandidater, unge fagpersoner eller dyktige personer.

CHG-MERIDIAN har allerede mer enn 1000 ansatte over hele verden. Finn ut hva de liker med arbeidet sitt.
Les mer på vår internasjonale webside