Choose your region

or choose our
SEARCH
REGION: NORWAY
TRE ORD, ETT LØFTE

EFFICIENT TECHNOLOGY MANAGEMENT®

Uansett om bedriften din er stor, liten, offentlig eller privat, er CHG-MERIDIAN et smart valg når du vil få mer ut av de teknologiske investeringene dine. Vi hjelper allerede over 12 000 kunder med effektiv administrering av teknologi og IT.

DET BESTE FRA TO VERDENER

Siden 1979 har vi redusert både kostnader, risiko og unødvendig arbeid for kundene våre. Vi er eksperter på effektiv teknologiledelse innen IT, industri og helsesektoren – og med vår unike kombinasjon av teknisk og kommersiell ekspertise, kan vi tilpasse teknologi- og finansieringsløsninger for akkurat din bedrift.

Hos oss får du skreddersydde og fleksible løsninger fra start til slutt, uten at du trenger å binde deg til hverken banker, produsenter eller tjenesteleverandører. Vi gir deg omfattende rådgivning innen alle tekniske og kommersielle aspekter, og hjelper deg med å ta i bruk intelligente planleggings- og rapporteringssystemer som vil bidra til å gi deg en varig kostnadsreduksjon. Med rundt 1100 ansatte og avdelinger i 27 land, kan vi sikre trygge, raske og pålitelige forretningsprosesser verden over.

EFFEKTIVITET I ALLE SEKTORER

CHG-MERIDIAN er en profesjonell, uavhengig og effektiv samarbeidspartner, enten du jobber innen IT, industri eller i helsesektoren. De tilpassede forretningskonseptene våre gjør det enkelt å håndtere teknologiinvesteringer effektivt – og med TESMA får du full valgfrihet gjennom hele livssyklusen. Administrer avhending og sikker datasletting av det gamle utstyret, samtidig som du planlegger utrulling av den nyeste teknologien på markedet.

STORE PÅ IT

Hos oss får du smarte finansieringsløsninger gjennom hele livssyklusen til IT-utstyret. Vi tilbyr en effektiv servicepakke som dekker alt fra rådgivning til sertifisert datasletting.

LØSNINGER FOR IT

LEDENDE INNEN INDUSTRIELL TEKNOLOGI

Effektiviser finansieringen og administreringen av maskiner og utstyr – så oppnår du økt produktivitet, samtidig som du reduserer de totale bedriftskostnadene.

LØSNINGER FOR INDUSTRI

SPESIALISTER PÅ TEKNOLOGI I HELSESEKTOREN

Vi tilbyr et nytt konsept – med riktig medisinsk utstyr, fleksibel finansiering, optimaliserte vilkår og tilpassede tjenester

LØSNINGER INNEN HELSE

VÅRE VERDIER

Ekspertise

Vi har levert effektiv og skreddersydd planlegging, implementering og finansiering av teknologiinvesteringer siden 1979.

Selvstendighet

Vi jobber uavhengig av leverandører, slik at vi kan tilby deg friheten til å velge teknologi og løsninger basert på dine spesifikke behov. 

Soliditet

Som et eierstyrt selskap med sterke bånd til lokalsamfunnet, er forretningsaktivitetene våre alltid fokusert på solid, langsiktig vekst.  

Internasjonal tilstedeværelse

Med rundt 1100 ansatt i 27 land, har vi en global rekkevidde som kan sikre trygge, raske og pålitelige forretningsprosesser verden over.

VÅRE MÅL

Mission

Vi ønsker å være trendsettende innen teknologiledelse, med et bredt utvalg av løsninger. Vi vil være en pioner for kundene våre, slik at de kan få maks utbytte fra teknologiinvesteringene sine.

Visjon

Vi vil fortsette å tilpasse oss markedsendringene som vil oppstå som følge av industri 4.0, delingsøkonomi og den digitale transformasjonen. Vi vil hele tiden utvikle kompetansen vår og ta ansvar for å realisere prosjekter enda mer smidig, hurtig og fleksibelt.

VÅR STRATEGI

Fokus

Fordi vi har et stort fokus på informasjonsteknologi, industriell teknologi og teknologi innen helse, kan vi tilby kundene våre innovative løsninger tilpasset deres sektor.

Vekst

I tillegg til å bygge ut tjenestetilbudet vårt, ekspanderer vi inn i nye markeder, utvider eksisterende internasjonale enheter og øker tilstedeværelsen i ulike teknologisektorer.

                                   

Dr. Mathias Wagner
Chairman of the Board of Management

CV PDF

Oliver Schorer
Member of the Board of Management, CIO

CV PDF

Frank Kottmann
Member of the Board of Management, CSO

CV PDF

Ulrich Bergmann
Member of the Board of Management, CFO

CV PDF

STYRETS ROLLE

De seks faste medlemmene i CHG-MERIDIAN-konsernets representantskap utfører flere viktige roller: De overvåker ledelsen av selskapet, utnevner styremedlemmer og godkjenner viktige forretningsplaner og beslutninger.

Members

Jürgen Mossakowski
Chairman of the Supervisory Board

Peter Horne
Deputy Chairman of the Supervisory Board

Frank Gelf
Member of the Supervisory Board

Luz Kling
Member of the Supervisory Board

Meltem Onursal
Member of the Supervisory Board

Jürgen Scheftschik
Member of the Supervisory Board

EIERSTYRING OG SELSKAPSLEDELSE

Code of Conduct og varslingssystemer

CHG-MERIDIANs Code of Conduct beskriver de grunnleggende prinsippene i bedriftskulturen vår. Det forventes at alle CHG-MERIDIANs ansatte og samarbeidspartnere vil rapportere enhver eventuell overtredelse av disse.

Avdelinger i hele verden

Vår arbeidsstyrke på rundt 1100 fagfolk i 27 land, har ett enkelt mål: å gi deg den beste forvaltningen av teknologiinvesteringene dine.

image of CHG-MERIDIAN's headquarters from the outside

HOVEDKONTOR I WEINGARTEN

CHG-MERIDIAN AG
Franz-Beer-Strasse 111
88250 Weingarten
Germany

Tel. +49 (0)751 5030
Fax +49 (0)751 50366

Email: info@chg-meridian.com
Website: www.chg-meridian.de

Historie

Hvordan det hele startet

Ikke alle suksesshistorier starter i en garasje i California – den spennende historien om CHGs IT-triumf startet nemlig på et vaskerom i Sør-Tyskland i 1979.
Til historie