Choose your region

or choose our
SEARCH
REGION: NORWAY

Verdens miljødag 2018

Kan du ikke resirkulere det? Avslå det!


Årets tema for verdens miljødag er å bekjempe plastforurensingen, og er valgt av vertslandet India. Temaet inviterer oss til å tenke på hvordan vi kan gjøre små endringer i dagliglivet for å redusere mengden plastavfall. Med slagordet: "Kan du ikke resirkulere det? Avslå det!".

Sirkulær økonomi oppfordrer til gjenbruk

Verdens miljødag ble etablert i 1972 for å øke folks bevissthet omkring miljøspørsmål. Den blir markert i hele verden hvert år og er blitt  et viktig instrument i kampen mot forurensning. Generalsekretær António Guterres i FN har i forbindelse med årets miljødag uttalt følgende: "On World Environment Day, the message is simple: reject single-use plastic. Refuse what you can’t re-use. Together, we can chart a path to a cleaner, greener world"

CHG-MERIDIAN Skien bidrar til et bedre miljø ved å forlenge livssyklusen til IT-utstyr eller ved re-use som António Guterres sier. Forskning viser at IT-bransjen står for ca 2% av alt CO2- utslipp på jorden, og er tall som IT-bransjen jobber for å redusere. Miljøbelastningen oppstår først når noen ønsker å kjøpe en ny datamaskin. Det betyr at også miljøgevinsten oppstår når man velger å ikke gjøre dette. Den sirkulære økonomien oppfordrer til gjenbruk. Ved å kjøpe brukt eller selge brukt til CHG-MERIDIAN er man med på å redusere belastningen på miljøet, samtidig som våre prosesser sikrer at all data slettes trygt med NSM godkjente sletteverktøy.
 

Linker til sider om verdens miljødag:

Teknologi- og servicesenteret i Skien

VÆR MILJØBEVISST! GI BRUKT UTSTYR NYTT LIV

Ved å velge brukt datautstyr framfor nytt bidrar dere som bedrift til et mer bærekraftig samfunn. Produksjonen av nytt datautstyr er en stor miljøutfordring, gjenbruk er derfor veldig gunstig for miljøet. 

Sjekk ut vårt utvalg av brukt datautstyr via vår nettbutikk eller kontakt oss for mer informasjon.

 

Retur av IT-utstyr

Har dere IT-Utstyr liggende som dere ikke vet hvordan dere skal håndtere
på en sikker, miljøvennlig og enkel måte? 

Ved å sende inn utstyret til vårt teknologi og servicesenter i Skien kan du være sikker på at all informasjon som er lagret blir slettet med NSM (Nasjonal sikkerhetsmyndighet) godkjente metoder. Vi sørger for at brukt utstyr får nytt liv via gjenbruk, mens ødelagt og utdatert utstyr blir destruert og gjenvunnet på en miljøriktig måte.

Ønsker du å vite mer om våre tjenester rundt retur av IT utstyr klilkk på linken under eller kontakt oss for mer informasjon.

 

Vår bærekraftige tilnærming til IT-utstyres livssyklus gir merverdi når det kommer til oppgradering av IT-parken og utførelse av dette på en økonomisk måte.

Kontakt oss

Vi vil gjerne snakke med deg om hva som kan gjøres for å beskytte og spare verdifulle ressurser.

Gisle Skoglund Andersen

General Manager Service Center Skien

FIND OUT MORE!

Click on the links to find out about other specific areas of our commitment to greater sustainability and integrity.
AUTOMATED ERASURE WITH HIGH PROCESS RELIABILITY

Certified data center

Thanks to our TÜV certification, the Charité University Medical Center in Berlin now enjoys even greater prestige as an energy-efficient data center.

MORE ABOUT TÜV CERTIFICATION 
TECHNOLOGY CENTER

High-quality remarketing

Good for our customers, good for the environment: Our professional remarketing extends the useful life of IT equipment.

MORE ABOUT REMARKETING 
RESPONSIBILITY

Mandatory code of conduct

Always applying high ethical and moral standards to our business practices and our conduct – for us this is non-negotiable.

MORE ABOUT THE CODE OF CONDUCT